3 efektivní tipy pro správný výběr nebankovní půjčky

18. 10. 2019 – 14:50 | Komerční sdělení | Inzerce

3 efektivní tipy pro správný výběr nebankovní půjčky
zdroj: tisková zpráva

Potřebujete co nejrychleji získat peníze? Pokud ne, jste šťastní lidé, nicméně i těm se může pokazit nějaký dražší domácí spotřebič auto nebo cokoli jiného. Stane-li se tak, expresní náprava je nezbytná a bez finančních prostředků se prostě a jednoduše neobejdete. Získat je dnes lze relativně jednoduše, a to prostřednictvím rychlé nebankovní půjčky. Těch je na trhu spousta, přičemž mnohé jsou skutečně férové a rychlé. Přesto se ale dají najít i úvěry, jež spíše uškodí, než pomohou. Proto vám dáme hned 3 efektivní tipy, aby se vám podařilo najít takový, který stojí za to. 

Pozor na RPSN a poplatky

V první řadě se zaměřte na ukazatele, které souvisejí s celkovými poplatky za půjčku. Tím asi nejznámějším je bezesporu RPSN. Jedná se o roční procentuální sazbu nákladů. Vyjadřuje, kolik finančních prostředků nakonec přeplatíte v ročním intervalu. Zahrnuje veškeré poplatky, úrokovou sazbu a jednoduše všechno, co s platbou dalších finančních prostředků navíc za realizaci půjčky souvisí. Je jedno, jestli půjčku poskytuje Kamali, Ferratum Bank nebo jakákoli jiná společnost, RPSN, musí být uvedené vždy.

Jaká jsou pravidla při nesplácení?

Na tento aspekt byste si měli dát obzvláště velký pozor. Mnohé společnosti totiž vydělávají hlavně na tom, že dlužníci neplatí jednotlivé splátky včas. Nedostojí svým závazkům, což má za následek fakt, že platí finanční prostředky navíc. Ty bývají většinou nemalé. Půjčka se tak může neskutečně prodražit.

Dosáhne na půjčku každý?

I na nebankovní půjčky nemusí být úplně pro každého. Většina společností již nepůjčí lidem nemajícím vyřešené své dosavadní závazky. Také nebankovní společnosti si projíždějí registry dlužníků a zjišťují si situaci. A jaká půjčka je naším tipem? Třeba ta od společnosti XXL Credit.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Kurzovní lístek: 18.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,240 25,360
USD 23,580 23,760
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články