Dejte vale bankám

18. 2. 2020 – 16:21 | Komerční sdělení | Inzerce | Diskuze:

Dejte vale bankám
zdroj: Pixabay

Potřebovali byste naléhavě půjčit peníze, jenže jste obešli už několik bank a všude se setkali pouze s odmítnutím? Neztrácejte naději. Ta umírá poslední.

Pokud potřebujete půjčit peníze k vyřešení své neutěšené finanční situace, můžete to sice zkusit v jakékoliv bance, ovšem je velice pravděpodobné, že tu neuspějete, pokud je realitou, že máte některou z nežádoucích vlastností, mezi něž patří například:

  • příliš nízké příjmy
  • nedobře vypadající daňové přiznání
  • záznam v registrech dlužníků
  • exekuce
  • další dosud nesplacené půjčky
  • a podobně

Tyto skutečnosti totiž působí na banky asi jako červený hadr na býka. Jakmile jsou zjištěny, počnou se bankéři vzpouzet a žádost někoho, kdo tyto stinné stránky má, zamítnou. Chtějí mít své jisté, nehodlají riskovat, že by půjčili někomu, kdo dost možná nebude schopen splácet, protože nebude mít z čeho.

Dojde-li k tomu, je na čase se s bankami rozloučit. Žádat tam znovu a znovu by totiž bylo zbytečné. Pravidla jsou tam jednou provždy striktně daná a bankovní úředníky tudíž neobměkčíte.

Daleko lepší je zamířit do nebankovní sféry, kde je šance na nalezení řešení daleko větší. Protože zde se nabízí třeba i hypotéka bez doložení příjmu, u níž už i sám název napovídá, že je k žadatelům daleko benevolentnější.

Proč zrovna tato půjčka?
Jednoduše proto, že se u ní dá nad lecčím přimhouřit oko. Jako záruka, že vše bude splaceno, se tu dává do zástavy nemovitost, za což si může člověk odnést až sedmdesát procent její odhadní ceny, a díky této záruce stačí i jen nízké žadatelovy příjmy, dostačující ke splácení.

Zažádat tu lze jednoduše přes internet a po zaslání snímků nemovitosti e-mailem k posouzení může být půjčka již do čtyřiadvaceti hodin schválena a po podpisu smlouvy i velice rychle vyplacena.

A pak? Pak ji může člověk využít jakkoliv. A jedinou nutností je vše nakonec řádně splatit, třeba i až během třiceti let.

S příznivými úroky, s možností vrátit vše klidně i předčasně a bez sankcí, s úroky od čtyř, respektive sedmi procent.

Tady prostě uspěje skoro každý. A není tak jediný důvod, proč byste měli ztrácet čas někde jinde, kde je naděje na půjčení daleko mizivější, ne-li přímo nulová.

Internetový marketing a SEO řeší SEOlight s.r.o.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,320
USD 23,370 23,550
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články