Když pojištění zdražuje, využijte online srovnávače

11. 5. 2019 – 10:52 | Komerční sdělení | Inzerce

Když pojištění zdražuje, využijte online srovnávače
zdroj: tisková zpráva

Některé druhy pojištění zůstávají již dlouhou dobu stejné, ale například povinné ručení od minulého roku mírně vzrostlo. Pojišťovny nabízejí různé balíčky pojištění a je jenom na vás, od koho si finanční produkt vyberete. Než dáte konkrétní pojišťovně svůj konečný souhlas, dobře si nabídky porovnejte, můžete totiž ušetřit až tisíce ročně.

Využijte online kalkulačku a nikam osobně nemusíte
Pokud přemýšlíte, u jaké pojišťovny si zařídíte pojištění, pak si nezapomeňte udělat krátký a rychlý průzkum, který budete mít hotový za pár minut. A ani nemusíte nikam chodit nebo pojišťovny obvolávat. Stačí, když se podíváte na internet a vyzkoušíte online kalkulačku Srovnejto.cz. Výsledek dostanete do dvou minut a pojištění získáte až o 50 % levněji.

Díky speciálním nabídkám ušetříte
Jak je to možné? Řada pojišťoven má se srovnávači exkluzivní smlouvy, takže tu najdete výhodnější nabídky. Navíc ihned získáte přehled, co pro vás přichystala konkurenční pojišťovna. Srovnávač využijete pro cestovní pojištění, pojištění domácnosti, havarijní pojištění, povinné ručení, ale také na srovnání dodavatelů plynu nebo elektřiny. I tady totiž můžete ušetřit nemalé peníze.

Jak to funguje?
Jednoduše zadáte do kalkulačky požadované parametry a za pár vteřin dostanete výsledek. Jakmile si vyberete pojišťovnu, nic už nebrání, abyste si sjednali online pojištění. V případě cestovního pojištění můžete smlouvu podepsat klidně až v den odjezdu. Spočítejte si, kolik ušetříte, a získejte nezávazné srovnání cen během chvilky online. Nemusíte nikam chodit ani obvolávat každou pojišťovnu zvlášť. Vše vyřídíte z pohodlí domova.

Nabídky od všech pojišťoven na jednom místě
Srovnávače pojištění vám ukážou nabídky od předních pojišťoven, které působí na českém trhu, jako je například ČSOB Pojišťovna, ERV, AXA, Slavia, VZP, Uniqua, Allianz, Direct, Kooperativa a další. Na stránkách srovnávače najdete všechny užitečné informace, které se vám budou hodit. V případě povinného ručení je to například výpověď stávající pojistné smlouvy. Tak šetřete peníze a podívejte se na pojištění přes srovnávače. Ušetříte nejen své finance, ale i čas.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Kurzovní lístek: 26.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,130 25,250
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články