Nebankovní půjčka znamená rychlou injekci pro rodinný rozpočet

11. 11. 2019 – 10:53 | Komerční sdělení | Inzerce

Nebankovní půjčka znamená rychlou injekci pro rodinný rozpočet
zdroj: Profimedia

Nemusíte spěchat, abyste stihli otevírací dobu kamenné pobočky. Online se půjčky sjednají snadněji!

Jde to opravdu hladce, už za pár minut mohou být peníze na vašem účtu, zpráva o schválení může přijít také velmi brzy. Dnes jsou nebankovní půjčky skutečným hitem, a to právě kvůli své rychlosti, ale důvodů by se určitě našlo více. Stačí jen vyplnit online formulář a vše se začne vyřizovat, takže vlastně ani nemusíte vyjít ze dveří bytu. A kromě jiného, na trhu je velmi pestrá nabídka od řady různých poskytovatelů – podobně jako u elektroniky nebo hudby, každý si jednoduše najde svůj styl.

Nižší nároky na klienta oproti bance…
První výhoda je hned nasnadě. Banky nejednají právě nejrychleji a kromě toho – své klienty si mnohem pečlivěji prověřují. Zabere to čas, který je dnes velmi drahý, zvláště pokud žadatel na peníze opravdu spěchá. Nebankovní půjčka se vyřídí poměrně rychle a pojí se s opravdu minimální porcí administrativy. Bez vysvětlování, účtenek, dlouhých smluv a poplatků předem, to je určitě vítaná záležitost! Nakonec, kdo by chtěl čekat, podstupovat dlouhé telefonáty nebo dokonce muset přijít osobně na pobočku, aby dořešil veškeré papírování? Správná odpověď je jasná a zná ji určitě každý.

Půjčit si lze naprosto na cokoliv
Žádné omezení! Půjčka může posloužit i na dovolenou, případně také nákup elektroniky, zaplacení kroužků dětem ve škole nebo nákup potravin na víkend. Fantazii se vlastně meze nekladou, což je pro řadu lidí hodně dobrá zpráva. Jedním dechem je však třeba apelovat na zodpovědnost každého z klientů, protože nezodpovědná půjčka může způsobit v rodinném rozpočtu značné problémy, které se budou řešit někdy i celé týdny a měsíce. A potíže, kterým se dalo předejít, jsou přece zbytečné, že? Proto je třeba si pečlivě promyslet, k čemu půjčka poslouží – od toho se pak přeci ve finále odvíjí i vypůjčená částka. Teprve poté je možné přistoupit k jednání. Bez obav, verdikt přijde brzy a u řady žadatelů jde spíše o formalitu, která si vyžádá několik minut.

Férový poskytovatel je vždy zárukou úspěchu
Na trhu je celá řada možností, ale jak si vybrat tu nejlepší, která se nám nabízí? Jde samozřejmě i o osobní dojem, ale některé věci si můžete snadno ověřit předem a mít tak velmi brzy jasno, kdo je kdo. Důvěryhodná firma má hned několik atributů, díky nimž se rozplynou všechny pochyby potenciálních klientů. Které to jsou?

  • České sídlo. A ještě lépe – ne v nějaké menší obci nebo okresním městě, raději v Praze!
  • Nevyžaduje poplatky dopředu, nechce ručitele. Jinými slovy, důvěřuje a také nezdržuje.
  • Poskytovatel, který má už něco za sebou – a kladných referencí je doslova plný internet.

V případě, že jsou tyto předpoklady splněny, je takřka stoprocentně jisté, že jednáte s někým, kdo je nanejvýš férový. Pokud daná firma obdržela licenci ČNB pro poskytování nebankovních půjček, pak musí mít i spolehlivé zázemí a projít mnoha testy – takže i v podobném případě půjde o sázku na naprostou jistotu!

Chcete si vše nejprve pečlivě spočítat?
Nezávazně, bez rizika. Co takhle kalkulačka půjčky? Díky ní máte hned jasněji, aniž byste museli cokoliv podepisovat a potvrzovat. Přehled o úrocích, datu splatnosti a dalších důležitých věcech na jediné obrazovce pomohou při rozhodování a často vnesou do celé věci více světla. Mimochodem, rozhodně si nesjednávejte půjčku, kterou byste nemohli splatit – zodpovědnost je pořád hlavně na vás a dluhová past je hodně nepříjemný společník. Když se k vám jednou nastěhuje, jen těžko jej budete opouštět a rozhodně se nevzdá nějak snadno. Je lepší se mu vyhýbat, nejlépe zodpovědným přístupem k úvěrům všeho druhu…

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,190 25,310
USD 23,590 23,770
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články