S rychlou půjčkou zvládnete tíživou finanční situaci, ale nedostaňte se do dluhové pasti

21. 4. 2019 – 10:43 | Komerční sdělení | Inzerce

S rychlou půjčkou zvládnete tíživou finanční situaci, ale nedostaňte se do dluhové pasti
zdroj: tisková zpráva

Bohužel, v životě nastávají různé těžké situace, které mnohdy není možné zvládnout bez finanční výpomoci. Pokud však nemáte rodinu, která by vám byla ochotna poskytnout peníze, zřejmě začnete pátrat po jiném řešení.

Pravděpodobně vás jako první napadne půjčka. V případě, že si půjčíte s rozumem, závazek včas a podle dohody splatíte, není na tom vůbec nic špatného. Pozor však na to, abyste se nedostali do dluhové pasti, ze které je cesta vskutku trnitá. V následujících řádcích vám prozradíme, jak si půjčovat s rozumem.

Úvěrový trh se rozděluje na dva hlavní sektory – bankovní a nebankovní. Jakmile zajdete o pomoc požádat do banky, počítejte s tím, že se neobejdete bez mnoha dokumentů, jako je například potvrzení o příjmech od svého zaměstnavatele. Jestliže nejste bonitní klient, bankovní domy vám pomocnou ruku prostě nepodají. Zatímco nebankovní poskytovatelé mají mnohem mírnější podmínky, často ani neprověřují registry jako Centrální registr dlužníků, NRKI, BRKI či SOLUS. Většinou nahlíží jen do registru exekucí a insolvencí, čímž chrání nejen sebe, ale také vás, abyste se nedostali ještě hlouběji do dluhů.

Jak o půjčku požádat?

V dnešním digitálním světě je žádání o půjčku jednoduché. Bankovní společnosti často vyžadují návštěvu pobočky, kdežto nebankovní firmy jsou v tomto ohledu krok vepředu, neboť vyřizují všechno skrze internet. Vyhnete se tak osobnímu setkání s úvěrovým specialistou. Vyplníte jednoduchý formulář, kde jsou vyžadovány hlavně osobní a kontaktní informace, a potom jen čekáte, než se vám poskytovatel vyjádří. V případě kladné odpovědi vás informuje také o tom, jak dochází k vyplácení poskytnutých peněžních prostředků, kdy vám je zašle na bankovní účet a podobně. Často je to okamžitě, a tak můžete mít peníze k dispozici ještě téhož dne.

Nesplácejte půjčku další půjčkou

U rychlé půjčky bývá zpravidla kratší doba splatnosti. Mnohdy je však možné požádat si za menší poplatek o odsunutí doby splatnosti, a tím pádem máte ještě nějaký čas navíc na získání hotovosti, kterou musíte vrátit. Určitě zapomeňte na to, že byste spláceli půjčku další půjčkou, tím byste se dostali do nekonečného kolotoče, který by však pro vás neskončil příliš dobře. Dluhy by se pouze prohlubovaly a rostly, což určitě nechcete.

Jednou z nebankovních společností, která vám poskytne rychlou půjčku, je COOL CREDIT. Půjčit si můžete až 20 000 korun, ovšem danou částku vám firma půjčí až v okamžiku, kdy se stanete spolehlivým a věrným klientem. Pokud si půjčujete poprvé, maximální hranice je o něco nižší. Během chvíle se dozvíte, zda vám je žádost chválena či nikoliv. Dokládat budete kopii občanského průkazu a výpis z účtu.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,240 25,360
USD 23,570 23,750
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články