Setkání pod Párty stanem

1. 2. 2020 – 10:59 | Komerční sdělení | Inzerce | Diskuze:

Setkání pod Párty stanem
zdroj: tisková zpráva

Konečně je léto a čas na zahradní zábavy. Kdo z nás neměl rád v dětství opékání u ohně s rodinou nebo s kamarády. Ty nejkrásnější vzpomínky se vážou právě k těmto letním akcím. O pohodlí hostů se postará hostitel. Ciťte se pohodlně i vy. Přinášíme Vám pár praktických rad jak si užít párty bez větších starostí.

Zábava pod párty stanem

Prvním bodem při organizování je místo konání. Může to být vaše zahrada nebo dvůr na chatě na odlehlém místě. Pokud se rozhodnete pro chatu, která nenabízí tolik možností jako vaše domácnost párty stan s nůžkovým systémem vám vyřeší tento problém. Rozložení party stanu je jednoduché, během pěti minut máte vytvořené perfektní místo na uskutečnění oslavy. Jak to již na chatách bývá většinou není zavedena voda do chaty. Praktickým řešením jsou papírové talíře které po použití jednoduše vyhodíte, stejně jako i papírové kelímky. Nedoporučujeme používat umělý servis je to neekologické. Okolí stanu si přizpůsobte k potřebám. Obrovské polštáře na sezení ocení děti. Pokud si přejete nápoje vychladit můžete připravit nádobu s ledem, která Vám zajistí a udrží nápoj v chladu. Připravujte jídla v kolektivu spolu s hosty, pobavíte se a ani se nenadějete jídlo bude hotové.

 Sezení v party stanu

Zajistit dostatečné množství míst pro hosty můžete skládacím nábytkem značky Brimo. Přeprava a uskladnění tohoto praktického nábytku je k nezaplacení. Rozkládací stoly jsou vyrobeny z pevného UV stabilizovaného polyethylenu, konstrukce stolů je ocelová. Rozkládacími lavicemi a židlemi zabezpečíte sezení pro pozvané. Na výrobu byl použit také kvalitní materiál, kteří nemění své vlastnosti ani lety používání. Nemusíte si dělat starosti s aranžováním a prostíráním stolů, jedná se o neformální zahradní zábavu, kde je nejdůležitější dobrá nálada.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články