Švýcarská Swiss Life v ČR spouští speciální službu pro lékaře

29. 1. 2017 – 9:00 | Zdravotnictví | Martin Slapnička | Diskuze:

Švýcarská Swiss Life v ČR spouští speciální službu pro lékaře
Ilustrační foto | zdroj: freeimages.com

Lékaři pracují v oboru náročném nejen na vzdělání, ale také legislativu. Švýcarská finanční instituce Swiss Life, pro ně proto i v České republice, po vzoru Velké Británie, spouští speciální službu Swiss Life Medical. Ten tvoří tým specialistů Swiss Life a také síť partnerů specializujících se na služby lékařům a ostatním profesionálům v oboru zdravotnictví.

Mezi klíčová témata služby Medical patří bezesporu odpovědnost lékaře. A to jak profesní odpovědnost, tak odpovědnost z provozu vlastní praxe nebo, v případě lékařů zaměstnanců, odpovědnost lékaře vůči zaměstnavateli. Dalším klíčovým tématem je například zajištění právní ochrany. Jde zde zejména o pomoc při obvinění lékaře z postupu non lege artis, případně pomoc v rámci jednání s dodavateli nebo zdravotní pojišťovnou.

Základem služby je ovšem komplexní správa a servis, které se týkají financí lékařů. A to včetně zajištění kompenzace v případě neschopnosti výkonu profese, přerušení provozu nebo tvorby rezerv na konkrétní finanční cíle. Velmi oceňovaná je také pomoc při nákupu či prodeji lékařské praxe, včetně možného převodu podnikání z OSVČ na jinou právní formu.

Jak na svou práci pohlížejí sami lékaři?

Zdroje:
Swiss Life Select

Kurzy

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články