Víte, proč jezdí cizinci za plastickými operacemi k nám?

1. 5. 2019 – 13:41 | Komerční sdělení | Inzerce

Víte, proč jezdí cizinci za plastickými operacemi k nám?
zdroj: tisková zpráva

Už vás někdy napadlo, proč jezdí cizinci zrovna k nám, aby využili služeb našich plastických a estetických chirurgů? Ano, čeští chirurgové jsou totiž jedni z nejlepších. Přečtěte si proč.

Pacient na prvním místě

Čeští odborníci nic nepodceňují, ke každému pacientovi přistupují individuálně. Pokud vidí, že zákrok není potřeba provést nebo by mohly vzniknout komplikace na sále, nedoporučí ho. Pokud by mohl způsobit i dlouhodobé zdravotní problémy, raději ho odmítnou a navrhnou jiná řešení. Dbají na bezpečí každého jednotlivého pacienta, který vždy projde vstupním vyšetřením.

Preciznost a spolehlivost

Lékaři i anesteziologové jsou vyškolení nejen na našich univerzitách, ale mají zkoušky a certifikáty také ze zahraničí. Svojí praxí pak potvrzují, že zvládnou bez problému i komplikované zákroky. Znají techniky a možnosti, které se aplikují v cizině, a bez problému reagují na moderní technologie a novinky v oblasti medicíny.

Náročnost požadavku nehraje roli

U nás jsou specializované kliniky, které reagují i na požadavky náročných klientů. Odborníci se dnes zaměřují jak na ženské, tak ve velké míře i na mužské zákroky. Zvládají jak nutné chirurgické zákroky způsobené po nehodě či úrazu, tak i estetické zákroky pro zvýšení sebevědomí.

Reference a věhlas dělají své

V České republice se najde mnoho odborníků, kteří mají věhlas v zahraničí. Mají bohaté zkušenosti a skvělé reference, které se samozřejmě rozšílily nejen po Evropě, ale i za oceánem. Na některé se dokonce čekají dlouhé fronty, a lidé dávají nemalé sumy, aby se k nim mohli objednat.

Do Prahy snadno a rychle

Většina odborníků se soustřeďuje v Praze, kam se cizinci nemají problém dostat. Z Evropských zemí se dají sehnat letenky do Prahy za velmi příznivé ceny.

I vy byste se rádi svěřili do rukou našich českých odborníků? Vzhledem k tomu, že se zaměřují jak na ženské, tak na mužské partie a zvládnou i náročné požadavky klientů, tak se nemusíte bát, že by byl váš problém neřešitelný a objednejte se na úvodní schůzku.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články